III. A rendelés folyamata

1. Kattints a "Webáruház" menüpontra.


2. Először is válassz ki egy hálózatot/céget, amelyhez névjegykártyát szeretnél rendelni.


3. Ezután add meg helyesen a kártyán szereplő adatokat, mint név, telefonszám, e-mail cím, (esetleg Skype cím), és egy honlap cím (a weboldalad címe a legfontosabb!). Ha túl hosszú a weboldalad címe, vagy még nem rendelkezel saját webcímmel, néhány perc alatt létrehozhatsz egy saját, rövid webcímet, amit azután feltüntethetsz a névjegykártyádon. Add meg, hogy kérsz-e a kártyára QR kódot (Igen/nem). Válaszd ki a kártya méretét (pl. 9x5 cm).


4. A következő lépés az, hogy a kártya előoldali mintáját kell kiválasztanod.


5. Ezután a kártya hátoldali mintáját kell kiválasztanod. Egyes kártyák több nyelven is rendelkezésre állnak, bizonyos kártya minták pedig nyelvfüggetlenek, vagyis nem tartalmaznak változó szöveges információt, hanem csak fix. szövegeket vagy grafikákat (ezek általában csak a névjegyek hátoldali mintái között fordulnak elő).


6. A következő képernyőn ellenőrizd az adatokat. Frissítsd a kártya minta képét (Kártyakép frissítése).

Ellenőrizd a QR kódot is tartalmazó előoldali mintát (Próbáld meg lefotózni a QR kódot). Nem viccelünk! Próbáld meg beolvasni a képernyőn megjelenő saját névjegykártyádon a megjelenő QR-kódot az okostelefonoddal, vagy tableteddel. Hoppá! Többet soha nem kell az URL-eket senkinek sem manuálisan bepötyögnie! A legtöbb - kamerával felszerelt - okostelefon vagy tablet képes dekódolni ezeket a QR kódokat a névjegykártyáidról.

Válaszd ki a megrendelni kívánt darabszámot (pl. 250).

Frissítsd a kártya minta képét (Kártyakép frissítése). Még egyszer ellenőrizd a kártya mindkét oldalát.

Tedd be a kártyát a kosárba.


7. A "Kosár" oldalon lehetőséged van áttekinteni az egyes tételek adatait.

Először a szállítási adatokat kell megadnod. A szállítási költség függ a szállítási célországtól, valamint a megrendelt tételek együttes súlyától is. Magyarország területére 501 db., minden más országba 1001 db. kártya feletti megrendelés esetén a szállítás díjmentes!

Add meg a számlázási adatokat.

Válassz egy fizetési módot, amit használni szeretnél.

Nézd át és hagyd jóvá a megrendelni kívánt kártyák mintáit, továbbá az "Általános Szerződési Feltételeket, majd kattints a "Megrendelés" gombra.


8. A megrendelésed most vált véglegessé.


9. Ezzel párhuzamosan kapsz Tőlünk egy megerősítő levelet is a rendelés során megadott e-mail címedre, mely e-mail tartalmazza a rendelésed adatait, valamint a rendelés összegének kifizetésével kapcsolatos információkat.


10. Kattints a "Fiókom / Rendeléseim" menüpontra. Ha a díjbekérő összege 10 munkanapon belül nem érkezik be hozzánk, a megrendelést töröljük. A rendelésed státusza mutatja, hol tart a megrendelési folyamat. Amíg kifizetetlen egy rendelés, nem indul el a kártyák nyomdai előkészítése és gyártása.


11. Ha kifizetted a díjbekérőn szereplő összeget, egy újabb e-mailt kapsz tőlünk. Ebben küldjük meg neked az ajándék kupon kódját.

Ezt a kupon kódot beválthatod az sm-net.eu weboldal felületén keresztül.

Ez a kód 3 hónap korlátlan hozzáférést biztosít a számodra a SmartNetworking rendszeren belül:
- saját, személyre szabott toborzó oldal/oldalakat hozhatsz létre,
- menedzselheted az oldala(i)don keresztül feliratkozott érdeklődőket, valamint
- hozzáférhetsz az online képzésekhez is.


1. Ha megkaptad a kupon kódot, lépj be a hátsó irodádba és kattints a "Fiókom / Rendeléseim" menüpontra. Láthatod, hogy a megrendelésed státusza megváltozott, elkezdődött a névjegykártyák gyártása.


Ha még nem rendeltél névjegykártyát, épp itt az ideje!

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató

Szeretnél igényelni egy személyre szabott toborzó weboldalt?

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató