Válaszd ki a saját hálózatodat/cégedet a kártya minták megtekintéséhez

Védjegyekkel kapcsolatos figyelmeztetés: Az itt fentebb megjelenített védjegyek és logók kizárólag csak információs célt szolgálnak és az adott hálózat/cég azonosítását szolgálják. A 9x5.eu csak nyomdai előkészítési, nyomdai, valamint internetes szolgáltatást nyújt a hálózati cégek képviselői, ügynökök, független üzlettulajdonosok, termékforgalmazók és független tanácsadók számára. A védjegyek és/vagy logók tulajdonosai hivatalosan nem hagyták jóvá, nem szponzorálták a 9x5.eu nyomdai termékeit, internetes szolgáltatásait és/vagy nem kapcsolhatóak össze ezekkel a tevékenységekkel.

Vélemények, tapasztalatok (9x5.eu)

Gabriela Streit (OneLife)

Liestal, Svájc

"Kedves 9x5.eu csapat! Ma kaptam meg a megrendelt névjegykártyáimat és nagyon elégedett vagyok velük! Ezek sokkal jobbak, mint azok a kártyák, amiket legutoljára rendeltem egy másik cégtől, s amelyek minősége meg sem közelítette ezeknek a minőségét - nem beszélve arról, hogy azokat közel kétszer annyiért rendeltem, mint most ezeket!"

Jozef Fruček (SevenPoint2)

Pozsony, Szlovákia

"Hi srácok! Tegnap kaptam meg a kártyákat, és szeretnék köszönetet mondani a gyors kiszolgálásért. A megküldött kártyák kivételesen exkluzívak, első osztályú minőségűek. Nagyon elégedett vagyok a kártyákkal - el is fogom mondani mindenkinek. Nagy, nagy köszönet érte!"

 

Pásztor Julianna (Morinda)

Budaörs, Magyarország

"Kedves Com-Ware Kft.! Köszönjük szépen a remek szolgáltatást! A megrendelt kártyáim tegnap érkeztek meg Budaörsre, 7 nappal azután, hogy megrendeltem és kifizettem a szolgáltatást. Egyszerűen le vagyok nyűgözve a remek minőségtől. Minden bizonnyal a jövőben is Önöktől fogjuk megrendelni a névjegykártyáinkat! Nagyon szépen köszönjük.

Cristian Alexandru Radu (ACN)

Kolozsvár, Románia

"Rendkívül felhasználóbarát a weboldal, könnyű rajta eligazodni, az pedig végképp fantasztikus, hogy láthatom a végleges kártyáimat, mielőtt jóváhagyom a megrendelésemet és fizetek. Én biztosan ajánlani fogom ezt a szolgáltatást mindenkinek, akinek csak tudom!"

Claudia Roth (Amway)

Drezda, Németország

"Hello! Csak azt akartam Nektek megírni, hogy tudjátok, megkaptam a névjegykártyákat. Nagyon jók! Köszönöm az igazán kiváló szolgáltatást és a kiváló kommunikációt. Ajánlani foglak benneteket a barátaimnak...:)"
 

Sonia Nicola (Rain)

Treporti (VE), Olaszország

"Ciao!!! Nemrég kaptam meg a kártyákat... melyek túlszárnyalták a várakozásaimat! Hatalmas munka ez srácok! Én egészen biztosan fogok még jelentkezni Nálatok, ha bebizonyosodik,hogy működnek a kártyáim, ez esetben tuti, hogy fogok belőlük újra rendelni."

Ha még nem rendeltél névjegykártyát, épp itt az ideje!

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató

Szeretnél igényelni egy személyre szabott toborzó weboldalt?

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató