Válaszd ki a saját hálózatodat/cégedet a kártya minták megtekintéséhez

Védjegyekkel kapcsolatos figyelmeztetés: Az itt fentebb megjelenített védjegyek és logók kizárólag csak információs célt szolgálnak és az adott hálózat/cég azonosítását szolgálják. A 9x5.eu csak nyomdai előkészítési, nyomdai, valamint internetes szolgáltatást nyújt a hálózati cégek képviselői, ügynökök, független üzlettulajdonosok, termékforgalmazók és független tanácsadók számára. A védjegyek és/vagy logók tulajdonosai hivatalosan nem hagyták jóvá, nem szponzorálták a 9x5.eu nyomdai termékeit, internetes szolgáltatásait és/vagy nem kapcsolhatóak össze ezekkel a tevékenységekkel.

Vélemények, tapasztalatok

Gabriela Streit (OneLife)

Liestal, Svájc

"Kedves 9x5.eu csapat! Ma kaptam meg a megrendelt névjegykártyáimat és nagyon elégedett vagyok velük! Ezek sokkal jobbak, mint azok a kártyák, amiket legutoljára rendeltem egy másik cégtől, s amelyek minősége meg sem közelítette ezeknek a minőségét - nem beszélve arról, hogy azokat közel kétszer annyiért rendeltem, mint most ezeket!"

Jozef Fruček (SevenPoint2)

Pozsony, Szlovákia

"Hi srácok! Tegnap kaptam meg a kártyákat, és szeretnék köszönetet mondani a gyors kiszolgálásért. A megküldött kártyák kivételesen exkluzívak, első osztályú minőségűek. Nagyon elégedett vagyok a kártyákkal - el is fogom mondani mindenkinek. Nagy, nagy köszönet érte!"

 

Pásztor Julianna (Morinda)

Budaörs, Magyarország

"Kedves Com-Ware Kft.! Köszönjük szépen a remek szolgáltatást! A megrendelt kártyáim tegnap érkeztek meg Budaörsre, 7 nappal azután, hogy megrendeltem és kifizettem a szolgáltatást. Egyszerűen le vagyok nyűgözve a remek minőségtől. Minden bizonnyal a jövőben is Önöktől fogjuk megrendelni a névjegykártyáinkat! Nagyon szépen köszönjük.

Cristian Alexandru Radu (ACN)

Kolozsvár, Románia

"Rendkívül felhasználóbarát a weboldal, könnyű rajta eligazodni, az pedig végképp fantasztikus, hogy láthatom a végleges kártyáimat, mielőtt jóváhagyom a megrendelésemet és fizetek. Én biztosan ajánlani fogom ezt a szolgáltatást mindenkinek, akinek csak tudom!"

Claudia Roth (Amway)

Drezda, Németország

"Hello! Csak azt akartam Nektek megírni, hogy tudjátok, megkaptam a névjegykártyákat. Nagyon jók! Köszönöm az igazán kiváló szolgáltatást és a kiváló kommunikációt. Ajánlani foglak benneteket a barátaimnak...:)"
 

Sonia Nicola (Rain)

Treporti (VE), Olaszország

"Ciao!!! Nemrég kaptam meg a kártyákat... melyek túlszárnyalták a várakozásaimat! Hatalmas munka ez srácok! Én egészen biztosan fogok még jelentkezni Nálatok, ha bebizonyosodik,hogy működnek a kártyáim, ez esetben tuti, hogy fogok belőlük újra rendelni."

Ha még nem rendeltél névjegykártyát, épp itt az ideje!

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!