Az ofszet nyomtatás egy gyakran használt nyomtatási technika, amelyet úgy kell elképzelni, hogy a tintával bekent kép átkerül (vagyis "ofszetelődik") egy lemezről egy gumigörgőre, majd onnan a papírra, vagyis a nyomtatási felületre. Mi a 2540 dpi felbontású CMYK (cián, bíbor, sárga és fekete) négyszínű ofszet nyomtatási folyamatot alkalmazzuk.
A kétdimenziós vonalkód először az autóiparban terjedt el, majd később gyorsan népszerűvé vált világszerte különböző területeken, az utóbbi években főként az okostelefonok világában. Dióhéjban, a QR-kód (Quick Response) valójában egy kétdimenziós vonalkód, 100-szor nagyobb tárolási kapacitással rendelkezik, mint egy hagyományos áruházi vonalkód. A QR-kód az egyik legerősebb marketing eszköz lett mára a mobil szektorban. Ha QR kóddal ellátott névjegykártyát használsz, ez egy kiváló módja annak, hogy összekapcsold egymással az off-line és az on-line világot.
Ezt a kártya méretet használják számos országban, szerte a világon. Így többek között ezzel a mérettel találkozhatunk a következő országokban: Argentína, Brazília, Csehország, Finnország, Magyarország, Izrael, Kazahsztán, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna, Bulgária, Lettország, Mexikó és Dél-Afrika.
Az Egyesült Királyságban, Írországban, Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Spanyolországban, Svájcban és Belgiumban az átlagosnál egy kicsit keskenyebb névjegykártya elterjedt, melynek mérete: 85 x 55 mm.
Ha Te az USA-ban vagy Kanadában élsz, egy névjegykártya szabványos mérete 89 x 55 mm. Ausztráliában és Új-Zélandon azonos névjegy méretet használnak, ez megegyezik azzal, amivel az észak-európai országokban, így Dániában, Norvégiában és Svédországban találkozhatunk, de Tajvan szigetén is ez a méret elterjedt, ami 90 mm x 55 mm. Japánban a névjegykátya mérete 91 mm x 55 mm. Kínában, Hong Kongban és Szingapúrban 90 mm x 54 mm méretű névjegyeket használnak.
A kártyák megrendelésével még nem indul el a gyártási folyamat. Miután kifizetted a megrendelt kártyáidat és a megrendelés összege beérkezett hozzánk, akkor indítjuk el a kátyák gyártását. Ennek az átfutása sok tényező függvénye, de maximum 7-10 munkanap. Ha a kártyák elkészültek, egy erre szakosodott csapat előkészíti azokat szállításra. Minden szállítási határidőt csak becsülni tudunk. A 9x5.eu nem felelős a belföldi és/vagy nemzetközi postai szolgáltatók, futárcégek késedelmes teljesítéseiért. A 9x5.eu csapatának nincs befolyása arra, hogy a futárszolgálatok vagy bármilyen más fuvarozó cég milyen ütemben és mikor szállítja ki a megrendelt termékeket. Így sajnos nem tudunk garantálni egy pontos dátumot a kártyák kézbesítésére. A 9x5.eu felelőssége kizárólag arra az időtartamra korlátozódik, ami a megrendelés beérkezése, annak jóváhagyása, valamint a kártyák Posta vagy futárszolgálat felé történő átadása között telik el. A 9x5.eu felelőssége ott végződik, amikor a Posta vagy futárcég birtokba veszi a csomagot. A 9x5.eu semmilyen esetben sem felelős a Postai szolgáltató vagy a futárcég részéről felmerülő szállítási késedelemből adódóan.

Ha még nem rendeltél névjegykártyát, épp itt az ideje!

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató

Szeretnél igényelni egy személyre szabott toborzó weboldalt?

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató